Baby. Parties. Pictures. Cooking. Design. Baking. DIY. Play. Crafting. Shopping. Skinny. Real Life.

Monday, November 19

Work Party {Featuring things you should never do with your child}


A few weekends back, our friends Max and Amanda hosted a work party at their avocado farm.  Ty went early to help out with the actual work aspect of it, and O and I joined up later to enjoy the dinner and amazing beet cupcakes (yeah, I said BEET) and run amuck...guess who did which.

But here's some fun pictures and a couple things you shouldn't do with your young child.

Max and Amanda's property...goes on for days!

Super safe pile of freshly chopped firewood...


Seemingly safe hammock....


Whoops, spoke too soon...


Don't worry, I caught him.  Crazy fast mom reflexes.Stealing a pinwheel in 1...2...3...
And finally, something you should never consent to.  Letting your husband strap your toddler into a polaris for a night time joy ride.  Face palm.  


Xoxo1 comments:

chuc cho said...Bốn phía xung quanh là một khoảng không tĩnh lặng. Chỉ thỉnh thoảng có tiếng ầm ầm từ mặt đất truyền tới, hoặc vài bọt khí vỡ tan trong dung nham. Những âm thanh này lần lượt vang lên, khiến cho người ta không tự chủ được, sinh ra cảm giác nóng bức từ trong nội tâm.
mu private cho thuê nhà trọ nhạc sàn cực mạnh tư vấn pháp luật qua điện thoại công ty luật tổng đài tư vấn pháp luật dịch vụ thành lập công ty
Trong lúc phi hành, Vương Lâm dần dần hiểu rõ hoàn cảnh nơi này. Mảnh tiên giới này không lớn. Chuẩn xác mà nói, trong ba mảnh tiên giới mà hắn đã gặp, nơi này là nhỏ nhất. Ở phía đông nam của mảnh tiên giới này có một đại động trên mặt đất. Ngoài nơi đó ra thì ở đây cũng không còn chỗ nào khác thường cả.

Một lúc lâu sau, Vương Lâm bay tới bên trên đại động. Hắn nhìn xuống phía dưới, chỉ thấy bên trong động tối đen như mực, không có chút ánh sáng nào.

Post a Comment